Ajankohtaisia tapahtumia

Vanhan kirjallisuuden päivät 30.6.–1.7. Sastamalassa

Vuoden teemana Itsepäinen Suomi.

Perjantaina 30.6. Kirjahuutokauppa

Yhdistys järjestää perinteisen kirjahuutokaupan klo 16 Sylvään koulun auditoriossa. Ks. huutokauppaluettelo tästä.

Lauantaina 1.7. Kirjateekki

Yhdistyksen järjestämässä KIRJATEEKISSA pureudutaan jääräpäiseen kirjallisuuteen. Kirjajukkina toimivat kirjallisuuden ja median moniottelijat Kaarina Hazard ja Markus Leikola. Heidän valitsemiaan itsepäisen sanataiteen helmiä lukevat ääneen Jarmo ja Mirjami Heikkinen, ammattilausujat kahdessa polvessa. Tule kuulemaan, mitä kirjailijat kertovat omista lukukokemuksistaan ja miltä valitut katkelmat kuulostavat taiteilijoiden tulkitsemina. Nojaa taakse, kuuntele ja nauti! Tilaisuuden juontaa Sakari Katajamäki.

Molempina päivinä seura myös esittäytyy omalla osastollaan tutussa paikassa Sylvään koulun pääoven vieressä.

Katso Vanhan kirjallisuuden päivien koko ohjelma tästä.

Syksyn kirjallista ohjelmaa

Tietokirja.fi-tapahtuma 30.–31.8.2017

Turun kirjamessut 6.–8.10.2017

Helsingin kirjamessut 26.–29.10.2017

Myös suuren suosion saaneet jäsenillat jatkuvat taas syksyllä.

Saat muistutuksen tapahtumista sähköpostiisi, jos se on sihteerin tiedossa. Osoitteesi voit päivittää lähettämällä viestin: sihteeri@bibliofiilienseura.fi.