Ajankohtaisia tapahtumia

Bibliofiilien Seuran järjestämä esitelmä Tietokirja.fi-festivaalilla (ks. ohjelma tästä) pidetään torstaina 31.8. klo 12–13 Tieteiden talon salissa 404. Teemana Otto-Ville Kuusinen.

Keskusteluun osallistuu seuran johtokunnan jäsen, tietokirjailija Antero Uitto, jolta vuonna 2013 ilmestyi kirja "Suomensyöjä Otto-Wille Kuusinen". Se julkaistiin myös venäjäksi Pietarissa 2017. Muut osallistujat ovat Helsingin yliopiston Venäjän tutkimuksen emeritusprofessori Timo Vihavainen sekä historiantutkija, toimittaja ja kriitikko valtiot. tri Veli-Pekka Leppänen.

"Työ tekijäänsä kiittää" – "Wärcket prisar mästaren"
Bibliofiilien Seuran jäsenilta maanantaina 25.9.2017 klo 18.

Kirjahistorioitsija Anna Perälä kertoo kirjanpainajille ja kirjanpainajakisälleille 1600-ja 1700-luvulla kirjoitetuista runoista. Runot avaavat myös henkilöhistoriaa ja valaisevat traditioita. Selväksi käy sekin, että varmin keino oman kirjapainon saamiseksi oli avioituminen jonkun edesmenneen kirjanpainajan lesken kanssa.
Tilaisuus pidetään Helsingin Kalevalaisten naisten kokoustilassa osoitteessa Runeberginkatu 37 A 6, Helsinki. Ulko-ovella on ovisummeri. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä makeaa, kahviraha 3€.

Turun kirjamessut 6.–8.10.2017

Helsingin kirjamessut 26.–29.10.2017

Saat muistutuksen tapahtumista sähköpostiisi, jos se on sihteerin tiedossa. Osoitteesi voit päivittää lähettämällä viestin: sihteeri@bibliofiilienseura.fi.