Ajankohtaisia tapahtumia

Kirjamessut 25.–28.10.2018

Bibliofiilien Seura päivystää Helsingin Kirjamessuilla Suomen Antikvariaattiyhdistys Ry:n osastolla 6p54, keskellä muita antikvaarisia osastoja. Osastollamme voi tutkia antikvariaattiyhdistyksen näyttelyä ja päivystävä bibliofiili arvioi lauantaina ja sunnuntaina klo 12–15 yleisön tuomia kirjoja. Kannattaa tulla käymään ja vaihtamaan kuulumisia.

Ilahduta ystävääsi Bibliophilos-lehdellä! Tule hakemaan ystävällesi lukemista. Hajanumeroita saatavilla osastolla.

Osastolle tarvitaan päivystäjiä! Ilmoittaudu sihteerille, jos pääset muutamaksi tai useammaksi tunniksi päivystämään messuille.

Jäsenilta torstaina 15.11. klo 18 Töölön kirjastossa, Erkki Tuominen kertoo exlibriksistä

Marraskuun jäsenillassa perehdymme kirjanomistajanmerkkeihin eli exlibriksiin. Exlibris on osa kirjan historiaa. Samalla se on myös monen muun alan historiaa; mm. taide-, henkilö- ja kulttuurihistoriaa. Suomen Exlibrisyhdistyksen puheenjohtaja Erkki Tuominen kertoo kuvanäyttein ja alkuperäismerkkien avulla mm. exlibriksen historiasta, käytöstä, symboliikasta, exlibristen tekijöistä ja keräilyn näkökulmista.

Jos sihteerillä on sähköpostiosoitteesi, päivittyy seuran ohjelma myös sähköpostiisi.