Ajankohtaisia tapahtumia

Vanhan kirjallisuuden päivät 28.–29.6.2019 Sastamalassa

Vuoden teema on Oikeus ja kohtuusPäivien koko ohjelma julkaistaan Vanhan kirjallisuuden päivien nettisivuilla huhtikuussa.

Bibliofiilien oma osasto on totutulla paikallaan Sylvään koulun sisäänkäynnin vieressä katoksen alla. Tule tervehtimään ja ottamaan mukaasi Bibliophilos-lehti ystävälle annettavaksi. Osastolle voi myös ilmoittautua päivystäjäksi, ilmoittautumiset sihteerille.

Perjantaina 28.6. kello 16.00–18.00 KIRJAHUUTOKAUPPA (Auditorio)

Järjestäjä: Bibliofiilien Seura ry

Kirjat ovat tuttuun tapaan nähtävillä ennen huutokauppaa ja luettelo kirjoista julkaistaan Bibliophilos-lehdessä 2/2019. Huutokauppaluettelon näet myös tästä.

Lauantaina 29.6. kello 11.00–12.00 KIRJATEEKKI (Juhlasali)

Järjestäjä: Bibliofiilien Seura ry

KIRJATEEKKI järjestetään Vanhan Kirjallisuuden Päivillä neljättä kertaa lauantaina. Tapahtumassa on kaksi kirjajukkaa, jotka ovat valinneet kirjallisuutta tämänvuotisella festivaaliteemalla Oikeus ja kohtuus. Tämänvuotiset kirjajukat ovat kirjailijat Antti Nylén ja Aulikki Oksanen.

Kirjajukkien valitsemaa kirjallisuutta lukevat ääneen näyttelijät Anna Valpuri Kankila ja Jussi Lehtonen.

KIRJATEEKIN juontaa Sakari Katajamäki.

Jos sihteerillä on sähköpostiosoitteesi, päivittyy seuran ohjelma myös sähköpostiisi.